Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Utorak 02.09.2014.
17:23
Beta A
Rusija koja najavljuje prilagođavanje vojne doktrine jačanju NATO na svojim granicama, predstavlja Alijansu kao veliku pretnju - kao u vreme Hladnog rata, ali analitičari smatraju da je to "paranoja" i propaganda za domaće potrebe.
Utorak 02.09.2014.17:31
Na zapadu NISTA NOVO-Preplasena nacija mnogo brizljiva puna briga STA CE DA POJEDE NESTO NOVO-Nestalo Gasa da se griju na zimu te da se setise starog trika nacistickoga...............AJMO DA SE GRIJEMO DA PALIMO LJUDE NEPOZELJNE U EVROBSKU UNIJU............A STA CE DA POJEDU?..............NIKAKAV TO PROBLEM NIJE..............UVEZOSE 2-3 BRODA SVEZEG MESA da zadovolje zapadne kanibalisticke apetite..............JER KAD SE ZATVORI NA ZAPADU SUPERMARKET.............JEDE SE SVE CAK I LJUDE! Zato jako dobro se naoruzxajte na vreme jer eU samo znade nekog drugog da pojede.............Pazi te se!!
Utorak 02.09.2014.17:49
Ovakvi NATO plaćenici su nama razbili državu nego ovog puta su naišli na Rusiju koja ima za sledećih dvesta godina resurse GASA I NAFTE za ceo svet i oni da budu GLADNI ovakvi idijoti koji to znaju a hoće da to prestave drugačije ima sami sebe da pojedu jer RUSIJI MOGU SAMO DA PLJUNU POD PROZOR:
Utorak 02.09.2014.17:52
Александр Александрович Коновалов,лектор Колумбија универзитета у смрдљивом Њујорку,предавач на војном колеџу нато-а нацистичког у Риму,професор по питањима безбедности при немачком бундесверу у Гармиш Партенкирхену,све можете погледати на википедији,једноставно човек скот,продана душа
Utorak 02.09.2014.17:55
Tako smo mi imali ˝paranoju˝ da nas zapad mrzi, a taj dobri zapad nas bombardovao u tri navrata, pomogao Hrvatima da očiste Hrvatsku, pomogao im i u BiH da sa Muslimanima otmu dio naše teritorije i kao vrhunac oteli nam Kosovo i dali ga Albancima, s tim da su ubili i par hiljada Srba rušeći Srbiju bez milosti.. Stvarno smo paranoici.. isto kao i Rusi kojma je poslije pada Berlinskog zida obećano da se NATO neće širiti na istok.. a šta bi sa Bugarskom, Rumunijom, Slovačkom, Češkom, Poljskom, Litvanijom, Estonijom... pa stvarno kako neko može da pomisli da mu NATO, tj zapad želi zlo.. NATO = 4 RAJH
Utorak 02.09.2014.18:05
Neverovatno je da zapad primenjuje istu taktiku Rusiju kao za ostale zemlje koje su okupirali.Ruski petokolonasi ce,kad za to dodje vreme visiti na Crvenom trgu a zapad ce za to vreme moci da skici kao svinja kad je kolju i nista vise.RUSIJA JE TO !
Utorak 02.09.2014.19:40
To su placeni analiticari u formi "nezavisni" a to sto su kao uspesni to ih forsiraju razne obavestajne sluzbe. To je kao sto su kod nas pricali samo ova vlast da padne , sve granice se otvaraju krece lova med mleko, sankcije kolko sutra padaju i brisu se. Mi jos pod sankcijama evo 14 godina, lova i sve ostalo pokradeno, gace oce da nam uzmu, svest nam menjaju, ubedjuju nas da nam je mama, tata i obrnuto pedere nam nabacuju kao vrednost. spavaju na tetkinom kaucu a bude se kao milioneri , sve to Braco Rusi odmah u rogove, da se ne nakote kao kod nas.
Sreda 03.09.2014.16:54
"....Stručnjak Instituta za strateške analize iz Moskve Aleksandr Konovalov smatra da strah od NATO-a "predstavlja paranoju", pošto su "kapaciteti NATO poslednjih godina smanjeni zbog nedostatka političke volje za vođenjem vojnih operacija i zbog pacifističkog stanja duha zemalja-članica" tog saveza....." КОЈА ГНУСНА ЛАЖ ОД АЛЕКСАНДРА КОНОВАЛОВА !!!
Četvrtak 04.09.2014.14:27
Газета су новине плаћене из ЕУ и Америке то су та иста говна као у Србији Б92!Њих највише видиш по страним западним амбасадама када иду по плате па наравно да им се Путин несвиђа када има преко 80% подршке у народу.Они желе Јелцина даби Русију распродали западу и да живе у беди као 90их,Путине стрељај ту банду анти-руску!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)